tb

hemma nu från karlskrona !! orkar inte berätta så mycket, men träffade mina kusiner i ronneby riktigt sjuka är dom haha och söta. sen har jag shoppat och bott på något hotell och i våra stugor och lite så.. riktigt bull väder men hade rätt kul endå. snart ska jag nog dra och träffa tvillingbebis (tova) ska nog bara chilla & ha filmkväll och lite så, har en jävla massa att snacka om :D men ska hoppa in i duschen nu så vi hörs ! ♥

söt bild på tb och mig från lomma, vill ha sånt väder igen :( 


tisdag

nu har min bebis åkt till kroatien och ska va där 3 jävla veckor :( jaja , göteborg igår också med linn, endå sjukt roligt och fick massa gothiaminnen hehe :) träffa rätt många vi kände och så.. åkte hem vid 12 sen sov linn här och stack nyss och jag ska nog till stranden snart eller något om jag pallar, ikväll blir det nog lund och träffa folk. kom på att jag saknar tvillingbebis förresten :/ inte gjort något med henne på sjukt länge.. jaja
men vi hörs, hoj <3

en bild från gothia förra året (-09) saknar det så jävla mycket .. allt va mycket lättare då 

förlååt

okej har knappt varit vid datorn eller orkat skriva något här, men har iaf ett riktigt skönt sommarlov har sovit själv hemma seriöst 3 nätter på hela lovet haha men så ska de väl va ;)
igår var jag i alla fall i lund som jag är typ varje kväll, träffade linn på bussen på vägen dit sen träffade vi några killar på mc och gick med dom typ, skulle egentligen träffa emelie så sen kom jenny in till lund så mötte vi emelie och ja, gjorde typ något tog bussen till dalby 12 sen i dalby träffa jag och emelie några killar typ sen tog dom bussen hem så vi gick till j, vi skulle egentligen skrika utanför hans fönster och sånt haha men så kom han ut sen körde vi till lund och typ åt hehe.. jag och emelie kom hem vid 4 sen och somnade runt 5 typ är riktigt trött fortfarande.. ikv blir det bara filmkväll haha och imorgon sticker jag & linn till GBG :D hihi gothiaveckan nu, ska träffa folk vi träffat andra gånger och ja annat folk och liseberg och sånt de blir väl naajs hihi. men vi hörs efter göteborg om jag kommer ihåg, puuss!

får bli en ful mobilbild på mig och linn från i fredes :)

hehe ;$

hej jag har glömt dig och jag orkar inte berätta om dagarna för jag kommer inte ihåg dom, läskigt men det är så det ska vara och det är mega bull att blogga så pusshej <3

sommar <3

eh vet inte vad ja gjort under dessa dagarna men inte varit hemma på fem nätter haha sovit hos folk och malmö osv.. nu är jag iaf hemma, och packar för ska snart iväg igen haha. ska till växjö med linn ikv, ska va där två nätter med henne :) vi ska upp till gbg också sen på gothiaveckan, ett MÅSTE! nu ska jag packa och städa ..
ha det bra , vi hörs! <3

i miss you...

söndag

hehe nu e jag hos linn, somnade typ 5 och vakna nyss :D riktigt trött
nu ska vi äta sen drar vi till lomma och steker, vi hörs <3

LÖRDAG

vaknade rätt tidigt kanske vid 11 så stack jag och mötte emelie sen hem till henne och solade. sen nyss kom jag hem från pappas nya hus fyfan vad fint det har blivit!! nu ska jag snart ta något att äta sen drar jag hem till linn, sjukt längesen vi gjorde ngt så vi ska hitta något fett ikväll hehe (L) vi höörs !

igår

glömde förresten skriva att igår när jag och stella skulle ta bussen till lund så när jag satt mig så hörde jag att någon snacka skithögt i telefon bakom mig och så först fick jag damp sen stella bara "DET ÄR JACKIE FRÅN PARADISEHOTEL" så jag bara nej? sen vände jag mig om så börja vi snacka med henne och så och hon va riktigt trevlig och hon hade typ aldrig varit i lund så vi skulle hjälpa henne var hon skulle gå av och sånt, hon va snällare än ja trott och så fick vi säga hej till SIMON <3 från paradisehotel i hennes lur !!

tog en bild i lund med henne oxå jag va helt ful typ osminkad, men hon är snygg iaf hihi feddtt

SUG MIN K*K

riktigt sur nu, pallar inte jävla gymnasievalsskit allt som har med skola att göra går så jävla fail för mig ..
jag är första reserv på det jag verkligen vill komma in på asså fattarni FÖRSTA RESERV kan inte bara någon jävel tacka nej så jag kan komma in på det och sen slippa bry mig, just nu sitter jag här och vet inte var jag kommer hamna till hösten och jag pallar inte det haha.. och nej jag vill inte gå någon jävla handel på vipan som ja kommit in på ;s vet inte ens varför jag hade med det haha jag är sämst. fuck skolan den förstör allt (u)

RSS 2.0