LOV

är sämst på att uppdatera mig men nu kommer lite :)
igår var som sagt sista dagen i skolan, så jävla skönt med lov! fick fan min tredje IG-varning igår... men hur ska man kunna plugga när man typ aldrig får reda på proven? helt plötsligt när man kommer till en lektion så är det prov. jaja nu är det som sagt slut med sånt på ett tag iaf! igår (fredag) så kom patricia till min skola sen åkte vi hem tillsammans, sen skulle hon på möte så jag stack till linn. Sen kom patricia också till linn sen fixade vi oss och tog bussen till malmö vid halv 5 tiden, vi kom dit och träffade marina och emma sen va vi på entré i typ 2 timmar. sen stack vi hem till marina som bor typ vid entré och bara flippa sönder vetifan vad vi gjorde, sen stack vi iaf ut vid 10 för linn hade snackat med sin handledare på laserdom så hade han sagt att vi fick komma dit och köra gratis. så körde vi 2 spel hahahaha så jävla sjukt... sen fick jag & linn skjuts tilll dalby sen sov vi hos mig. nu har linn precis stuckit för hon skulle jobba, och jag ska precis klä på mig och så för ska till lund och köpa silverschampo (ETT MÅSTE!) och sen sola med mami, kanske träna också om jag pallar.. Ikv blir det iaf halloweenfest med emelie och jenny i veberöd, blir nog endå fett :) grattis till jenny förresten som blev 16 igår!
nu drar jag, puss

sjuk

förlåt för jag glömde skriva igår, kom hem vid 3 sen sov jag faktiskt hela dagen! För jag hade så jävla ont i huvudet och hade inte sovit på länge. sitter hemma nu, är inte i skolan för jag har jätte ont i halsen och är förkyld. Jag kan varken prata eller svälja, så har knappt kunnat äta något förutom varma koppen och piggelin haha.. just nu sitter jag i min säng med laptopen och kollar dhv på tv;n. har bebisen sovandes i knäet också, myysiigt :)

gulligt att han typ somnar i min hand..
men nu ska jag ta ett varm bubbelbad, PUSS

snart sweet 16 !

Igår efter skolan så tog jag bussen med Emelie hem, sen drog jag hem till Linn sen kom Patricia dit. Jag färgade Patricias hår igen, ännu mörkare och det blev faktiskt bra! Sen fixade vi oss och stack till lund och träffade massa folk, jag och Linn stack till kg som vanligt. Sen tog vi bussen hem igen någongång, stack till dalby sen hem till linn och deckade vid halv 4 tror jag. 
Lägger tyvärr inte ut någon bild sen igår.
Sen idag vaknade vi hos Linn sen kom min mamma och hämtade oss så stack vi till stan en snabbis och köpte lite småsaker, detta fick jag av mamma:

Vantar 99:-

Vanliga svarta tights 99:-

Vita linnen 2 för 100:-

Åhléns brun utan sol 85:- behöver det nu eftersom jag inte orkar sola

Body scrub 59:- gör huden jättelen

En skitbra ansiktskräm, återfuktar huden och luktar gott 200:-

Lösnaglar 85:- och lösögonfransar 60:- haha fråga inte varför.. tycker sånt är kul :)
Och sen var jag lite gullig och köpte en rosa bandet (eller vad det heter) 20:-
Stödjer bröstcancer tror jag ..

Köpte inte mer, eftersom att jag endå fyller år snart mindre än en månad faktiskt!
Men nu ska jag duscha, fixa till mig sen drar jag till vittsjö.. hörs imorgon :)
PUSS


Y o

idag har jag sprungit eller ja, gått vipanloppet 8km riktigt drygt! och det regnade såklart hela vägen, sen stack jag in till stan med ellen och åt sen stack jag hem. hade såklart glömt nycklarna hemma så kom inte in, så stack till malmö istället. Nu är jag hemma och ska snart ta en varm och lång dusch sen somna till dhv, har faktiskt riktigt ont i huvudet och halsen håller nog på att bli sjuk :/ men jaja, ni får ha det bra sötnosar! puss o kram

världens finaste.. !

h e l g e n

är som sagt sämst på uppdatering.
men kan berätta lite om helgen iallafall: i fredes efter skolan så stack jag och pl till lund och fixade hårfärg, sen stack vi till dalby igen och va barnvakter till hennes kusins barn och färgade hennes hår brunt. det blev faktiskt fint! efter det så stack vi hem till henne och fixade oss, tog bussen till lund igen och träffade massa folk. Sen åkte vi till dalby igen vid 11 så följde jag henne en bit sen stack jag till emelie. Kom till emelie och där va Emelie, Jenny, Tova och Victoria som drack och lite så för att Tova fyllde år. Grattis igen Tb! ♥ Men sen stack vi ut så stack jag och Emelie och mötte 2 killar vid bussen, sen stack alla hem till jenny istället vid halv 2 tiden tror jag. Gjorde massa jag vetifan men somna typ vid 4 typ. i lördes var jag hos jenny ett tag sen stack jag och mötte linn sen hem till henne och lagade tacos. På kvällen fixade vi oss sen stack vi ut gjorde massa jag vet inte haha.. sen kom jag hem vid halv 1 deckade direkt, helt kort lördag? jaja sen i söndes vet jag fan inte vad jag gjorde på dagen, men på kvällen stack jag till jenny igen där Patricia, Emelie och Jenny var. Sen kom också Victoria och Tova, och lite senare några killar som inte var bjudna för vi skulle egentligen ha "tjejkväll" så alla hade mjukiskläder på sig haha... Jaja så söndagen blev ungefär som fredagen. Sen vid 4 morgonen stack jag och Emelie hem till Emelie och sov där ist, vaknade vid 12 någon gång för jag skulle till tandläkaren halv 2 och tog bort den jävla metallsaken. skönt som fan! sen träffade jag linn och på kvällen stack vi till lund (kg) och träffade våra homies som vanligt, sen stack jag hem och sooov........ så :) det var min helg puss!

patricia och jag, fetaste barnvakterna maan

lund, ursäkta patricias urigning hahaha

tog massor med bilder från helgen men dom får komma någon annan gång...

RSS 2.0