t i s d a g

Jag är sämst på uppdatera haha , men haft problem med datorn också.
Idag har jag varit i skolan och jag började kvart i 11. riktigt skönt! stack in till stan först och käka frukost sen till vipan, hade prov/läxförhör direkt på morgonen som jag fick reda på av några i min klass på väg från bussen till skolan haha.. men det gick faktiskt bra tror jag. Jag hade bara en lång lektion hela dagen sen slutade jag vid halv 3, tog bussen in till stan mötte emelie och köpte puul, sen tog vi bussen till dalby. På bussen var det en sån gubbe som skulle kontrollera busskorten och eftersom att jag inte hade satt i foto ännu så tog han mitt busskort? och om jag inte fixar ett nytt så får jag betala 800:- i böter. Och har bara 3 dagar på mig, jävla sträng lag men jaja.. så nu har man inget busskort haha så jävla fail. Men får fixa nytt imorgon :)
Nu ska jag ner och äta så, haadee !

söt random bild från helgen, snodde den från fannys blogg. (hihi)

seg dag

idag har jag varit i skolan, började kvart i 11 och hade bara en lång lektion tills 3 sen stack jag till stan och åt med stella sen hem. har bara varit sur, trött och ledsen hela dagen vet inte varför.. elr jo finns ju lite anledningar men inget jag orkar skriva ut om. en sak jag är riktigt jävla glad över är iallafall att jag flyttar till lund snart! eller snart och snart men typ om några månader. Har faktiskt köpt hus och allt på Mårtens fälad sjukt nära min skola :) yeye nu ska jag dampa loss på min mamma eller något så jag är glad imorgon, puss !

söt idag

HELGEN SLUUT

precis duschat, sitter med handduk och helt blöt i håret haha :)
har inte orkat skriva jag vet men har inte haft tid inte hunnit helt enkelt.. har ju som jag skrivit bytat klass nu, gick från turism o hotell till hotell o restaurang, på samma skola vipan haha lönt. Men har en mycket bättre klass nu och jag trivs faktiskt bra :) typ inga läxor och endå riktigt skönt schema, precis vad jag behöver! jaja, i Fredags så tog jag bussen från skolan till linn när jag slutat så va vi hos henne. båda va riktigt trötta och urflippade och jag hade inte ätit på hela dagen så då blir jag helt störd haha så ja vi gjorde massa sjukt, vetifan. sen stack vi i alla fall till lund klostergården till filip sen låg vi bara där några stycken hela kvällen och kolla film så tog jag och linn bussen hem vid 12. i Lördes vaknade jag bredvid linn sen så stack vi till danmark, bara åkte runt typ sen stack vi till field's (stora köpcentret i köpenhamn) sen kom mamma också dit så köpte hon en jacka till mig. sen åt vi typ sen åkte vi hem igen till linn, sov lite sen började vi fixa oss och fixa lite saker för vi skulle på fest/kräftskiva hos victor, så sen kom Linn t också så fixade vi oss sen stack vi dit. Kom dit, så va de typ lite kaos hah vetifan men typ alla skulle endå dra då så vi bara jahaa... så vi stack till buss st istället och skulle till filip igen för han hade fest i sin lägenhet. så kom vi dit typ vid 11 och de va väl ganska lyckat :) förutom när alla stuckit och vi va kvar och hade 5 min på oss att hjälpa filip fixa till sin lägenhet innan hans föräldrar kom haha.
jaja sen gick vi in till stan typ, tog bussen till dalby vid 10 över 1 sen va lite i dalby sen stack vi till linn, riiiktigt urflippade haha linn va helt sjuk i huvudet förlåt linn <3 lagade mat och så sen vet jag inte sen deckade vi och jag vaknade hela tiden sen stack jag ut och somnade typ kl 6 i morse. sen skulle linn jobba, så idag har jag typ bara varit på nova köpt nya lacoste skor skitsköna :) lite andra grejer, nu har jag bara myskväll hemma.
orkar inte skriva ett ord till nu, pusshej!

me

urban

snackar i telfon med min nya pojkvän. håller på aytt dö så kåt jag e

RSS 2.0